Namn:
Plats: Eskilstuna, Sweden

torsdag, december 29, 2005

Gott nytt år någon?

Jag upprepar förra veckans beteende och Gott Nytt År:ar er lite i förväg eftersom jag kommer att befinna mig i en internetfri miljö över nyår. Gott Nytt År!

Planeringen och förberedelserna för nyårsfesten går bra. Vi har faktiskt planerat dukningen i förväg. Det tycker jag ger en hel del vuxenpoäng. Det blir välkomstdrink med tilltugg och sedan trerättersmiddag. Också vuxet. Vi får nog se till att väga upp all vuxenhet med lite hederlig tonårsfylla, nån måtta på vuxenheten får det faktiskt vara...

Eftersom jag är som jag är så har jag bestämt mig för att skjuta upp alla reflektioner över 2005 till nästa år.
När alla andra redan har delat med sig av sina listor och lärdomar från det gångna året och istället börjar fundera över det vad det nya året skall bära med sig så kommer jag att stolt tillkännage vilka mina bästa låtar, filmer, fester, bloggar, husdjur, tvserier, vänner och allt sånt var under 05.
Ingen kommer att bry sig och det kommer att vara alldeles utmärkt eftersom jag ändå inte kommer att komma ihåg vad som kom/hände 05 och inte 04, 03 eller 99. Listor är roligt men det får inte vara så mycket regler kring vad de ska innehålla för då försvinner det roliga och det blir jobbigt istället.
Så jag kommer alltså att lista sånt som har varit bra och/eller dåligt ganska nyligen inför en ointresserad läsarkrets på ca 5-10 personer. Jag lever ett meningslöst liv och jag gillar det!

Mina nyårslöften är förresten att jag ska börja med yoga och lära mig italienska. Jag har nog inte haft nyårslöften sen jag var typ 12 och lovade att inte äta godis på ett år (vilket jag i stort sätt inte gjorde heller) så det ska bli mycket intressant att se hur det går.

3 Comments:

Blogger A said...

buon anno! (det är lika bra att du börjar träna direkt. lite lagom svårt så där. det är klurigt att hålla språk levande känner jag apropå det. har redan glömt alltför mycket. jag kanske borde läsa italienska böcker eller något.)

1:08 fm, december 30, 2005  
Anonymous Tomas said...

Italienska är ett vackert språk. Såg du miniserien "De bästa åren" när den gick? Mycket bra serie.

12:39 em, december 30, 2005  
Blogger Elli said...

a: Buon anno! Alltid bra att veta!
Du kan ju alltid kolla vad de har på biblioteket...

tomas: Jepp, den såg jag och den var bra. Roligt att se något italienskt som inte bara är maffia eller matlagning.

10:23 em, januari 05, 2006  

Skicka en kommentar

<< Home